Phoenix4

Christopher Barr Photography, original photo on Houzz

Christopher Barr Photography, original photo on Houzz

The rooms were divided in the original layout. Spry had four walls knocked down and turned the main space into this open great room. They redid the ceiling structure, but most of the exterior walls are the same — no square footage was added, which helped keep the budget in check.

The fireplace wall was already there. A second drywall layer behind it and lighting in between create a subtle glow. Initially Spry simply refinished the drywall, but after the project was done Steinman wanted some texture in the space. Natural stone helps soften up the modern lines of the great room.

Get home and garden tips sent to your email inbox

Fireplace surround: Idaho quartzite; flooring: ceramic tile; light fixture: Cost Plus World Market

Angry
0
Sad
0
Funny
0
Wow
0
Love
0
You must be logged in to react.
Click any reaction to login.